Časová razítka VI. – kvalifikovaná časová razítka od CGM dostupná ve všech ambulantních systémech

Od dubna 2019 společnost CGM umožňuje získat kvalifikovaná časová razítka pro eParafu za nízké náklady. Jak na to? Návody, objednávkový formulář.

Služba CGM časová razítkaČasové razítko

Od dubna 2019 byl modul eParafa dolpněn o novou službu "CGM časová razítka", která umožňuje opatřit veškerou elektronickou zdravotnickou dokumentaci vytvořenou v ambulantním softwaru, kvalifikovanými časovými razítky. 

Služba je v základním režimu licencována na počet lékařů, kteří vytvářejí elektronickou zdravotnickou dokumentaci v rámci zdravotnického zařízení. 

Pokud máte zájem o aktivaci této služby, popřípadě pokud Vás zajímá cena, za jakou tuto službu nabízíme, zde naleznete objednávkový formulář služby CGM časová razítka.

 

 

 

 

Už jen nastavit

Nastavit službu CGM časová razítka v ambulantním systému je vcelku jednoduché. Přesto jsme připravili stručné návody pro jednotlivé ambulantní systémy. Na konci návodů jsou i informace, kde si můžete zobrazit na PDF dokumentu vytvořeném v rámci eParafy platnost - podpisu i časového razítka. 

logo-pcdoktor-BW

logo-medicus-BW

logo-dentist-BW

logo-amicus-BW

CGM MEDISTAR_logo

 

Další články na téma časová razítka:

 

 

 

Jak se Vám líbil článek?

Celkové hodnocení: 5/5

2 komentáře

  • píšete ze Služba je v základním režimu licencována na počet lékařů. Jaký jiný než základní režim nabízíte .
    děkuji Miloš Jansa, ortopedie Žamberk
    • Dobrý den, kromě licencování na počet lékařů ještě nabízíme větším zařízením platbu za reálnou spotřebu. Je s tím ale zatím u nás spojena trochu větší administrativa, tak tuto možnost nabízíme opravdu až větším zdravotnickým zařízením. Řádově se jedná o zdravotnická zařízení s deseti a více lékaři, kteří vytvářejí dokumentaci. Dohoda je ale individuální, záleží na situaci. Cena je pak 0,30 Kč za každé kvalifikované časové razítko, fakturace je kvartální za reálnou spotřebu (vždy k poslednímu březnu, červnu atd...)

Pro zobrazení nebo přidání komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.