CGM podporuje rezidenční místa pro lékařská povolání

CGM již dlouho podporuje akreditovaná zdravotnická zařízení, která vzdělávají začínající lékaře a lékařky formou rezidenčních míst. Nově jsme podporu rozšířili i na ambulantní informační systém nové generace CGM MEDISTAR.

Pro akreditovaná zdravotnická zařízení, která vzdělávají absolventy lékařských fakult, nabízíme nově také 50% slevu na uživatelskou podporu dalšího přístupu do cloudového systému CGM MEDISTAR. Sleva platí pro všechny rezidenty s platným pracovním poměrem.
Ambulantní informační systém je v dnešní době nepostradatelnou součástí každé lékařské praxe a neměl by tak chybět ani ve vzdělávání mladých lékařů a lékařek. Pro osvojení agend spojených se záznamem léčby, vykazování na zdravotní pojišťovny a další desítky úkonů spojených s ambulantním informačním systémem je vhodné, aby rezidenti disponovali samostatným přístupem. Zároveň má usnadněnou práci i odborný garant, který nadále využívá své dosavadní přístupy.

garantPro získání zvýhodnění na další přístupy do Vašeho ambulantního informačního systému CGM stačí kontaktovat naše obchodní oddělení na tel: 246 007 820 každý všední den od 8:00 do 16:00 nebo nám napište na obchod.cz@cgm.com.

 

Více informací o podmínkách pro získání dotací pro rezidenční místa naleznete na Ministerstvu zdravotnictví.

Jak se Vám líbil článek?

Celkové hodnocení: 0/5