DENTIST+: Nové miniaplikace a vylepšení funkce Nástěnka

Jak jsme již avizovali minule, i v tomto kvartále jsme se dál věnovali rozšiřování a vylepšování nástěnky a jejich miniaplikací.

Jednak jsme vylepšili zobrazení na počítačích s nastaveným vyšším DPI, v miniaplikaci vyhledávání jsme umožnili změnit šířku tabulky s výsledky. V miniaplikaci s přehledem počtu registrovaných pacientů jsme přidali přehledy s jmennými seznamy, kdo byl odeslaný na posledních dávkách 80 (ikona FlagBlue_m), kdo bude zařazen na další dávky 80 (ikona FlagGreen_m) a kdo má chybné registrační lístky (ikona flag_m). Získáte tak lepší přehled o tom, kdo se v dávkách nachází nebo je do nich připraven k odeslání. K těmto údajům lze jednoduše přistoupit kliknutím na koláčový graf s počty registrovaných pacientů.

Vylepšení miniaplikace Historie

Oblíbenou funkcí je miniaplikace s historií otevřených karet. V prosincové verzi byla vylepšena o snadnější přecházení na jiné datumy, kdy je možné přímo přejít o den zpět či vpřed pouhým kliknutím na šipky vedle tlačítka [Dnes]. Dále byla rozdělena ikona signalizující vykázání úkonu na další tři ikony. Na první pohled je tedy zřejmé, zda byly na návštěvě vykázány pouze originální kódy z číselníku VZP, vlastní úkony nebo jejich kombinace.

Nyní mohou být u jména zobrazeny tyto ikony:

  • GadgetNavsteva - Pořízena návštěva
  • GadgetFaktura - Vystavena faktura nebo zálohová faktura
  • GadgetPlatba - Přijata platba (na fakturu nebo zálohovou fakturu)
  • GadgetUctenka - Vystavena účtenka
  • GadgetUkony - Návštěva, na které byly pořízeny jen úkony z číselníků VZP
  • GadgetUkony_JenVlastni - Návštěva, na které byly pořízeny jen vlastní úkony
  • GadgetUkony_Kombo - Návštěva, na které byly pořízeny jak úkony z číselníků VZP, tak i vlastní úkony
Nástěnka: Historie otevřených karet
Nástěnka: Historie otevřených karet se signalizací, co na dané kartě bylo provedeno.

V nastavení (ikona hamburger_16) jsme přidali volbu, díky které si můžete ve výchozím nastavení zobrazit otevřené karty na všech účtech (funkce ovšem vyžaduje vyšší oprávnění).

Nová miniaplikace Volné termíny

Pokud používáte kalendář, tato miniaplikace ve výchozím stavu zobrazuje 30 nejbližších volných termínů s délkou trvání volného termínu. Počet termínů lze změnit v nastavení, stejně tak i z jakých kalendářů se volné termíny mají načítat (ikona hamburger_16 > Nastavení).
Kliknutím na volný termín se otevře přímo kalendář lékaře na daném dni.

Ve výchozím nastavení se tato miniaplikace nezobrazuje uživatelům, kteří nepoužívají kalendář. Chcete-li miniaplikaci povolit, klikněte v hlavním okně programu v levém dolním roku na ikonu DashboardSettings_m a miniaplikaci přidejte mezi povolené.
Poznámka: Tato miniaplikace nemusí správně fungovat, pokud používáte KNIHA OBJEDNÁVEK. Pracovní doba se čerpá z dat, které má k dispozici DENTIST+ ve své databázi. KNIHA OBJEDNÁVEK oproti původnímu kalendáři umí např. i nepravidelnou pracovní dobu, kterou základní kalendář v DENTIST+ neumí.

Volné termíny
Miniaplikace zobrazující nejbližší volné termíny v kalendáři

 

Jak se Vám líbil článek?

Celkové hodnocení: 5/5