DENTIST+: Vylepšení v kalendáři

I v původním kalendáři se odehrály zajímavé změny, které usnadní některé situace z praxe.

2024q1_kalendarBylo zjednodušeno rychlé přecházení na další měsíce pomocí ikon pod náhledovým kalendářem, které jsou vedle tlačítka [Dnes]. Procházení na vzdálenější měsíce je tedy výrazně rychlejší.

Náhledový kalendář lze zobrazit až na 4 měsíce (1x4 nebo 2x2). Změnu nastavení zobrazení lze provést v menu Zobrazit > Možnosti zobrazení.

Každému kalendáři lze pro novou objednávku nastavit výchozí kategorii v menu Kalendář > Nastavení.

Nově lze v seznamu objednávek pacienta (v kalendáři klávesová zkratka >>CTRL+O nebo ikona InternalNote_m) jednoduše zahrnout tlačítkem [rodinne_vztahy_m Zahrnout objednávky příbuzných] v nástrojové liště i objednávky příbuzných. Mají-li tedy pacienti nastavené rodinné vztahy, lze jednoduše zobrazit, na kdy je objednaná celá rodina.

Vylepšeno bylo také objednávání celých rodin. Kliknutím na ikonu AddRodina_m_1 lze vyvolat průvodce pro přidání více členů rodiny na společný termín (taktéž lze použít pravé tlačítko myši a vybrat volbu z kontextové nabídky).

Nově lze také jednoduše zobrazit seznam denních poznámek v kalendáři lékaře (menu Kalendář > Seznam poznámek...).

Aktualizace údajů při práci v síti.

A KNIHA OBJEDNÁVEK? V té byla vylepšena synchronizace údajů pro online kalendář CLICKDOC a také implementována možnost automatického zasílání SMS.

Jak se Vám líbil článek?

Celkové hodnocení: 4.5/5