Elektronicky vedená dokumentace bez kompromisů a výmluv

Naše řešení eParafa pro vedení zdravotní dokumentace nekončí pouze vytvořením dokumentu, který v daném okamžiku jakž takž splňuje legislativní povinnost. Elektronicky vedená dokumentace pro nás znamená závazek neustálého zdokonalování bezpečnosti a promítání legislativních novinek s důrazem na zachování jednoduchého ovládání.

ikona-eparafa-BLUE

eParafa umožňuje elektronicky podepsané dokumenty PDF/A opatřit kvalifikovaným časovým razítkem (čtete také v článku Není razítko jako razítko), které dramaticky zvyšují kvalitu elektronicky vedené dokumentace v čase. Takto vytvořené dokumenty z eParafy putují do specializovaného datového skladu, kde je o ně patřičně postaráno. eParafa například upozorní na expiraci časových razítek. Nabídne opětovné "přeražení" dokumentů, čímž Vám zajistí jejich průkaznost až do doby jejich skartace. Tím se dostáváme k novelizaci Vyhlášky o zdravotnické dokumentaci. Do všech ambulantních systémů CGM jsme provedli patřičné úpravy, a to i s ohledem na uživatele eParafy.
 

icon-hodiny-podpis

Vedení elektronické dokumentace tak kromě vyšší bezpečnosti nabízí i velmi efektivní naplnění skartačních povinností. Zatímco v papírové podobě znamená proces vyřazování dokumentace procházení kartotéky o stovkách až tisících složkách, je skartace s eParafou otázkou několika kliknutí.


V případě zájmu o eParafu nebo kvalifikovaná časová razítka neváhejte kontaktovat obchodní oddělení (obchod.cz@cgm.com, tel.: 246 007 820) nebo obchodního zástupce. Problematice elektronicky vedené dokumentace se věnuje také řada článků na našem portálu CGM Svět.

 

Autor článku: Jakub Taške, Petr Běhávka


Čtěte také:

Jak se Vám líbil článek?

Celkové hodnocení: 5/5