Modul PC BREVÍŘ jsme pro Vás přesunuli od 1. 1. 2024 do základní podpory

Od ledna 2024 mají všichni uživatelé ambulantních systémů CGM přístup ke kompletním informacím o registrovaných léčivých přípravcích SPC a PIL. Po modulu eNálezy se stal PC BREVÍŘ druhým modulem dostupným v rámci základní podpory ambulantního systému.

ikona-PC-BrevířOdborné lékařské společnosti často upozorňují na to, aby si lékaři dávali velký pozor na tzv. „off-label“ použití registrovaných léčivých přípravků. Jsme si vědomi, kolik informací kolem preskprice musí lékař kontinuálně vštřebávat. Věříme, že zařazení modulu PC BREVÍŘ do základní podpory přispěje ke kvalitnější preskpripci a ušetří lékařům a lékařkám čas s vyhledáváním potřebných informací.


Aktuální infomrace o registrovaných léčivech máte vždy po ruce v okamžiku preskripce.


Kombinace pravidelně aktualizovaných příbalových letáků (PIL) a specifikací (SPC) registrovaných léčiv s lékovým záznamem a lékovými interakcemi vytváří pro lékaře maximální podporu pro bezstarostnou preskripci.

Jak získat aktuální informace z příbalových letáků (PIL) a specifikací (SPC) registrovaných léčiv se dozvíte v níže uvedených návodech nebo na naší zákaznické lince.

Návody jak používat PC BREVÍŘ


Co je „off-label“ použití registrovaných léčivých přípravků stručně popisuje portál Národní zdravotnický informační portál nzip.cz https://www.nzip.cz/clanek/305-co-je-to-off-label-pouziti-registrovanych-lecivych-pripravku

 

Fotogalerie

Jak se Vám líbil článek?

Celkové hodnocení: 4.4/5