Pozitivní ohlasy uživatelů systému AMICUS na seminář v Pardubicích

Přijďte si vyzkoušet CGM MEDISTAR! Takto jsme zvali uživatele systému AMICUS na seminář pořádaný v Pardubicích. Ve městě, kde před 30 lety ambulantní informační systém AMICUS vznikl. Semináře se zúčastnilo 16 lékařů, lékařek i rodinných příslušníků.

Abychom osobně přiblížili uživatelům systému AMICUS jeho nástupce, ambulantní informační systém CGM MEDISTAR, uspořádali jsme koncem května 2024 na Univerzitě Pardubice, Fakultě elektrotechniky a informatiky, seminář. Hlavní myšlenkou bylo, aby si všichni účastníci mohli CGM MEDISTAR vyzkoušet. Tomu byl také přizpůsoben obsah semináře, který začínal v 15:00, a poslední účastník odcházel po 18. hodině.

seminar_Pardubice_2

Jelikož je CGM MEDISTAR plně cloudový ambulantní informační systém nové generace, následovala po přivítání účastníků krátká prezentace na téma bezpečnost dat a cloudových uložišť. Jednoduchou formou jsme vysvětlili, jak cloud funguje, abychom vyvrátili některé nepravdy a mýty, které se nejen mezi lékaři objevují.

Následně jsme představili základní ovládání a funkce systému a hned poté si všichni účastníci mohli na připravených počítačích začít CGM MEDISTAR zkoušet. Při praktické části bylo k dispozici celkem sedm konzultantů, kteří řešili individuální dotazy. Patřili mezi ně zástupci servisního oddělení, produktového managementu a obchodního oddělení. Na semináři nemohl chybět také produktový manažer Petr Krásný, který se výrazně zapsal do celé historie systému AMICUS.

Děkujeme všem zúčastněným lékařkám a lékařům za pozitivní atmosféru a dotazy, které mnohdy nebyly jednoduché, ale byly vždy konstruktivní. Také si Vážíme pozitivní zpětné vazby ať už individuální formou, nebo formou zaslaných dotazníků.


Chcete si také CGM MEDISTAR vyzkoušet? Kontaktujte naše obchodní oddělení na tel. 246 007 820, e-mailu obchod.cz@cgm.com nebo si zažádejte o demo na www.cgmmedistar.cz.

Fotogalerie

Jak se Vám líbil článek?

Celkové hodnocení: 5/5