Stomatologické systémy CGM nabízí řešení na míru i pro dentální hygienisty

Dentální hygiena patří ke stomatologii jako zubní pasta ke kartáčku. Většina ambulantních systémů CompuGroup Medical proto již v základu obsahuje funkce i pro dentální hygienisty. Přímo jim na míru vznikl také software DENTIST+ DH.

DENTIST+ je moderní program, který specialisté v CGM vyvíjí ve spolupráci se zubaři přímo pro tuto specializaci. Nabízí komplexní řešení pro vedení praxe včetně sledování pohybu financí v ordinaci.

 

DENTIST+ DH pro dentální hygienisty


Software DENTIST+ DH vznikl na míru dentálním hygienistům pracujícím na vlastní IČO. Funguje na bázi měsíčního předplatného a součástí samostatného produktu DENTIST+ DH je modul eParafa, CGM Časová razítka, Obrazová dokumentace či aktivace služby CGMesky. Uživatel tak může v rámci předplatného vést elektronickou dokumentaci včetně časových razítek a přikládat obrazové přílohy do dokumentace. Program obsahuje mimo jiné CGM Terminál pro platby kartou, samozřejmě v souladu s elektronickou evidencí tržeb.
Kromě samostatného režimu nabízí i možnost propojení se zařízením, které používá DENTIST+. Výhodou je společná kartotéka při striktním oddělení agend.

 

Vyzkoušejte demoverzi zdarma


Programy DENTIST+ i DENTIST+DH nabízí možnost vyzkoušení zdarma. Demoverze jsou časově omezené, avšak shodné s plnými verzemi programů. Vyberte si svou na DENTIST+ | Software pro stomatology nebo DENTIST+ | Dentální Hygiena nebo nám zavolejte na 246 007 820 a společně najdeme ideální řešení pro Vaši praxi. Pokud už program DENTIST+ ve své praxi používáte a chcete jej rozšířit o dentální hygienu, stačí přikoupit přístup.

Jak se Vám líbil článek?

Celkové hodnocení: 4/5