Vylepšené stahování aktualizací, které Vás nebude zbytečně zdržovat

Již v minulé verzi byl nasazen nový způsob aktualizace, který Vám ušetří čas. Stahování instalačního balíčku je nyní prováděno na pozadí a program Vám informaci o nové verzi oznámí v okamžiku, kdy je balíček připraven k instalaci.

Tato úprava přináší benefit nejen uživatelům jednouživatelské verze, při které nemusí čekat na stažení instalačního balíčku, ale hlavně uživatelům síťové verze. Instalační balíček se stahuje z internetu pouze jednou, ostatní počítače v síti si již instalační balíček stahují z lokální sítě, která je výrazně rychlejší. Přižemž samotný princip a postup při aktualizaci se pro uživatele programu nijak nemění.

U zákazníků, kteří využívají např. technologii VPN, doporučujeme zvážit, zda pro ně není výhodnější původní způsob aktualizace. Změnit způsob stahování aktualizace lze v menu Nastavení > Databáze vypnutím volby [x] Automaticky stahovat aktualizace na pozadí.

Na tomto formuláři lze také nastavit, jakou rychlostí se má stahovat aktualizace z internetu do lokálního úložiště (lze omezit rychlost, aby nedošlo k plnému vytížení linky).

 

CGM Svet -aktualizace 1

 

Jakmile bude aktualizace stažena, program Vám nabídne aktualizaci standardní cestou. 

Jak se Vám líbil článek?

Celkové hodnocení: 0/5