CLICKDOC online KALENDÁŘ - Vše, co potřebujete od svého online kalendáře

V loňském roce jsme Vám představili novinku CLICKDOC online KALENDÁŘ, moderní nástroj, který zefektivní chod Vaší ordinace, usnadní objednávání pacientů a omezí mnoho rušivých telefonátů. Za tu dobu si služba získala celou řadu spokojených uživatelů z řad ambulantních lékařů různých specializací. Ovládejte kalendáře Vaší ordinace i z mobilu nebo nabídněte svým pacientům online objednávání.
CLICKDOC_logo

Uvědomujeme si, že každá lékařská praxe je jedinečná, a tomu CLICKDOC se umí přizpůsobit. Lékaři si proto cení toho, že si kalendář mohou nastavit tak, aby vyhovoval specifickým potřebám jejich praxe. Lze si např. nadefinovat jednotlivé časy, typy vyšetření, na které se pacienti mohou objednat, nebo omezit online objednávání pouze na konkrétní skupinu pacientů. Řada z Vás také oceňuje, že do kalendáře lze nahlížet kdykoliv i z mobilního telefonu.

Spustili jsme pro Vás nové webové stránky www.clickdoc.cz.

Výhod této služby je celá řada, např.:

  • Snížení administrativní zátěže: už žádné zdlouhavé telefonáty a ruční zapisování do kalendáře.

  • Zlepšení komunikace s pacienty: automatické potvrzení a připomínky termínů snižují počet absencí pacientů.

  • Získání přehledu o svém čase: kalendář umožňuje snadné plánování ordinací a dovolených.

  • Možnost online rezervací: pacienti si mohou jednoduše vybrat termín online a objednat se kdykoliv.
     

clickdoc-mobil-view

CLICKDOC online KALENDÁŘ je dostupný ve dvou variantách: 

  • Propojený s Vaším ambulantním informačním systémem: kalendář se synchronizuje s Vaším ambulantním systémem PC DOKTOR nebo MEDICUS, nebo v případě stomatologů se systémem DENTIST+, PC DENT, MEDICUS Stomatolog. Máte tak vždy k dispozici aktuální informace o pacientech a jejich termínech.

  • Samostatný kalendář: funguje nezávisle na ambulantním systému a hodí se i pro ordinace, které používají jiné řešení než od CGM.
     

Aktuálně jsme také spustili nové webové stránky www.clickdoc.cz, kde jsou podrobněji popsány funkce a výhody této služby. Lze si zde také nezávazně vyzkoušet online rezervaci z pohledu pacienta, a ověřit si tak jednoduchost celého procesu a jeho fungování.

Vyzkoušejte CLICKDOC online KALENDÁŘ a posuňte svou praxi na novou úroveň. Kontaktujte naše obchodní oddělení e-mailem obchod.cz@cgm.com nebo na tel. +420 246 007 820.
 

Mohlo by Vás zajímat

CLICKDOC online KALENDÁŘ: Přehled novinek

Jak se Vám líbil článek?

Celkové hodnocení: 4/5