CGM NEWS: podstatné informace ve správný okamžik

Představujeme nový informační kanál CGM NEWS, který Vás upozorní na podstatné novinky, důležitá sdělení a tipy na ovládání systému.

CGM_NEWS_ALLSoučasný informační servis pro naše uživatele zahrnuje několik kanálů. Všechny informace jsou pak souhrnně k dispozici na našem portálu CGM Svět. Jsme si však vědomi skutečnosti, že času je málo a informací hodně.

 

Proto pro Vás každý kvartál připravujeme mailový Bulletin (PC DOKTOR a PC DENT), ty nejzajímavější články připomínáme v ukončovacích obrazovkách a klíčové informace, jako je například přesun modulu PC BREVÍŘ do základní podpory, Vám zobrazujeme formou bannerů v ambulantních systémech. Informace o různých výpadcích nebo omezeních pak řešíme pomocí RSS kanálu z portálu CGM Svět.

news_dStále jsme však přemýšleli, jak Vám doručit informace ve správný okamžik. Výsledkem je nový kanál CGM NEWS. Jeho přidanou hodnotou je zobrazení v momentě, kdy je pro Vás informace relevantní. Naopak pokud pro Vás informace relevantní není, nebudeme Vás s ní obtěžovat. Příkladem může být aktualizace modulu ASISTENT PL. Informace o aktualizaci modulu se zobrazí pouze v momentě, kdy uživatel otevře příslušnou funkci. V ten okamžik uživatel informaci zaznamená a může buď hned využít odkazu pro podrobnější popis, nebo se kdykoliv k novince vrátit přes historii CGM NEWS / RSS kanálu v pravém horní rohu ambulantního systému.

Můžete také využít novinky zobrazení Důležitých informací na základní ploše aplikace, která Vám historii zpráv zobrazuje průběžně na základní ploše ambulantního systému.

news_c

Vyjma cílení na uživatele, pro které je informace relevantní, dbáme také na dodržování přiměřené frekvence zobrazení. Každé vyskakovací okno CGM NEWS se zpravidla zobrazí každému uživateli maximálně 1x denně a po pěti zobrazení se deaktivuje. Pokud by Vás přesto jakékoliv sdělení rušilo, můžete ho kdykoliv manuálně deaktivovat opět v historii zpráv CGM NEWS / RSS kanálu.

news_e

Další užitečnou funkcí je možnost měnit velikost informačního okna. Dále lze v okně listovat historií nebo všechna sdělení zavřít. Vždy se však k historii dostanete přes okno historie CGM NEWS / RSS kanálu. Barevné rozlišení oken je připraveno na různé typy sdělení. V tuto chvíli se můžete setkat se žlutou barvou reprezentující NOVINKY V PROGRAMU a zelenou barvou pro EDUKACI A TIPY A TRIKY.

CGM NEWS

Cílem CGM NEWS je doručení podstatných informací ve správný okamžik, proto budeme rádi, když nás o případné nevhodné frekvenci nebo obsahu budete informovat na emailu obchod.cz@cgm.com. Stejně tak budeme rádi i za pozitivní zpětnou vazbu.

Fotogalerie

Jak se Vám líbil článek?

Celkové hodnocení: 3/5